Invata Social Media Marketing de la o agentie de la o agentie de marketing online din Cluj

In Romania au inceput sa apara tot mai multe agentii de marketing online orientate sa ajute brandurile si companiile sa isi dezvolte si imbunatateasca prezenta pe care o au in mediul digital. De asemenea ele tintesc si alte obiective: sa aduca trafic pe site, sa promoveze produse si servicii si bineinteles, sa isi creasca vanzarile si automat incasarile. In general agentiile de marketing online lucreaza cu specialisti care stapanesc foarte bine domenii precum SEO, grafic design, marketing, social media, strategie, programare si multe altele. In general, fiecare agentie este destul de “protectiva” cu informatiile pe care le cunosc si le folosesc pentru a oferi clientilor serviciile dorite, insa la Vandy Media, o agentie de marketing online din Cluj, lucrurile se desfasoara altfel.

Acum cateva luni, intreaga echipa a pus bazele unui manual de Social Media Marketing denumit “Business Boost- 11 tehnici pentru succesul brandurilor tale in online”, un ghid destinat incepatorilor in domeniu sau a celor care simt ca vor sa invete mai mult in aceasta directie. Ghidul digital, compus din cateva zeci de pagini de informatii utile isi doreste sa informeze marketeri aflati la inceput de drum, antreprenori sau pasionati de online asupra modului in care pot sa isi promoveze afacerea in online.

De la tehnici folosite, la tool-uri si platforme pana la trucuri pentru a acapara o audienta mai larga sau pentru a scrie texte mai convingatoare, ghidul este unul extrem de valoros pentru oricine vrea sa invete sau sa isi aprofundeze cunostintele de social media marketing.

 

“Ne-am dorit sa oferim publicului care ne urmareste un E-book consistent, plin de materiale utile, statistici, trucuri, sfaturi si idei despre cum poti sa iti imbunatatesti prezenta si vizibilitatea in mediul online. Ne-am confruntat de multe ori cu situatiile ciudate in care un brand oferea la randul lui un E-book frumos ambalat si promitator, pe care atunci cand il downloadai, te trezeai ca e compus din 10 pagini cu niste informatii rasuflate si atat de comune, incat ti-ai dat seama ca l-ai descarcat degeaba. Ne-am dorit sa evitam asta si sa oferim cu adevarat informatii de calitate celor care ne urmaresc, chiar daca acestea sunt gratuite. ” declara echipa Vandy Media despre E-Book.

E-book-ul Business Boost- 11 tehnici pentru succesul afacerii tale in online este in continuare unul dintre cele mai consistente si valoroase E-Book-uri romanesti gratuite de marketing online pe care o agentie de marketing din Cluj il ofera. Daca iti doresti sa accesezi si tu E-book-ul, il poti downloada de aici: https://vandymedia.ro/boost

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s